H. Hinnen

E-mail: h.hinnen@groenendijk.com
Opleiding: Nederlands recht
LinkedIN:    Hans Hinnen

Hans is ruim 35 jaar advocaat. Hij was een van de oprichters van RWV advocaten in Leiden waar hij tot 1 juli 2016 ook werkzaam is gebleven. Per die datum heeft Hans zich aangesloten bij Groenendijk en Kloppenburg waar hij zijn praktijk voortzet.

Hans is werkzaam in de sectoren vastgoed en omgevingsrecht. De zaken hebben als gemeenschappelijke noemer het onroerend goed, huurrecht, burenrecht en leveringsproblemen tot omgevingsvergunningen en handhavingskwesties.
Door zijn jarenlange ervaring is Hans bij uitstek geschikt om cliënten op de juiste wijze te adviseren over de aanpak van een geschil.

Hans staat er om bekend dat hij door zijn verbindende kwaliteiten in staat is om partijen tot elkaar te brengen en regelingen tot stand  te brengen, ofwel door overleg ofwel door Mediation. Hij is sedert enkele jaren officieel Mediator.

Verder is Hans naast zijn werk als advocaat voorzitter van een aantal geschillencommissies bij De Geschillencommissie in Den Haag en bindend adviseur in Focwa-Nivre geschillen in de carrosseriebranche.
 
Hans heeft een lange staat van dienst als bestuurder van verenigingen en stichtingen. Hans is secretaris van het sedert 2015 in Noordwijk gevestigde museum Engelandvaarders. In het kader van goede doelen en fellowship is Hans al 28 jaar lid van Rotary Noordwijk en omstreken. Hij is woonachtig in Noordwijk, getrouwd, heeft drie inmiddels volwassen sportieve kinderen en er is inmiddels ook een prachtige kleinzoon.